Els treballadors d'Andorrana de Transport Sanitari trenquen el procés de mediació

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els treballadors del transport sanitari assistit no medicalitzat han donat per tancat el procés de mediació de les últimes setmanes. Consideren que la proposta que han rebut presenta irregularitats i lamenten que no hi ha possibilitats de negociar la seva contraoferta. A més, avisen que hi ha hagut 14 baixes des de maig i que la situació és "crítica i tensa".

Els treballadors del transport sanitari assistit no medicalitzat han posat punt final de manera unilateral al procés de mediació amb l'empresa, iniciat fa unes setmanes sota l'auspici del ministeri de Salut. Així ho han fet saber als mediadors en una carta en què asseguren que la proposta que van rebre fa una setmana presenta irregularitats que, fins i tot, no respecten la llei laboral. Davant d'aquesta situació, defensen que no poden votar el document.

A més, lamenten que no es pugui negociar cap de les propostes que van presentar en la seva contraoferta i critiquen que no hi hagi hagut cap canvi en la relació entre empresa i treballadors mentre ha durat la negociació. Per aquest motiu, constaten que hi ha hagut 14 baixes voluntàries des del mes de maig, fet que provoca una situació "crítica i tensa" a Andorrana de Transport Sanitari. Des de l'empresa s'assegura que no tenen constància del trencament de les negociacions, al temps que fonts coneixedores de la situació s'han mostrat sorpreses per l'anunci de desenllaç prematur.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.