Trencar les barreres arquitectòniques en espais d'oci

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Encara hi ha persones que pateixen discriminació per l'existència de barreres arquitectòniques, des de l'espai públic fins a sales de cinema i teatres o punts turístics, com el Roc del Quer o el Mirador Solar de Tristaina. Garantir-ne l'accessibilitat milloraria la qualitat de vida i autonomia de les persones amb discapacitat. La Federació d'Associacions de Persones amb Discapacitat proposa fer un recull dels llocs turístics i difondre'l.

La presidenta de la Federació d'Associacions de Persones amb Discapacitat, Diana Figueras, demana que en el moment de creació d'un lloc turístic, les persones amb discapacitat siguin visibles. "Que es pensi: Hi podran accedir? Podem fer-hi alguna cosa perquè puguin accedir?", aconsella.

Hi ha molts monuments al país que són accessibles, i molts d'altres en els quals s'està treballant aquesta accessibilitat. Això, assegura, Figueras, "dona visibilitat". 

Tot plegat, la presidenta de la federació reflexiona amb que si ens estem especialitzant com a destinació turística, "ens podríem especialitzar en turisme accessible".

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.