Trenta-una parelles participen en l'onzena temporada del voluntariat lingüístic

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Precisament, per potenciar l'ús del català, el Servei de Política Lingüística ha posat en marxa l’onzena temporada del voluntariat lingüístic ‘El català ens uneix’. Hi participen trenta-una parelles formades pel voluntari i l’aprenent de català. A més, el servei també organitza sortides culturals en grup.
Sortir a passejar o prendre un cafè són algunes de les activitats que fan el Thomas i el Sergi un parell de cops per setmana. Fa tres anys, el Servei de Política Lingüística els va posar en contacte i des d’aleshores es troben per parlar en català.

Els aprenents provenen d’indrets diferents i els objectius són diversos, alguns ho fan per oci i d’altres perquè potser ho necessiten al seu dia a dia, però l’objectiu final va molt més enllà.

A més. d’aquestes trobades, no només en treu profit l’aprenent, sinó que els voluntaris també en surten beneficiats.

Des del Servei de Política Lingüística aspiren augmentar el nombre de persones que s’interessin per aprendre la llengua oficial del Principat. Els interessats poden fer les inscripcions presencialment, al web del Servei, o bé trucant al 806670.

Informa/Imatges: Mireia German Conill Locució: Borja Nolla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.