Tres cuiners de renom s'uneixen en una gala solidària

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una campanya de publicitat i una gala solidària. Pyrénées, l'hotel Hermitage de Soldeu i tres cuiners d'estrella Michelin, com són Nandu Jubany, Carles Gaig i Elena Arzak, s'uneixen per recaptar fons en favor d'Unicef i Càritas Andorrana.
Els desitjos dels més petits van obrir la segona gala solidària que organtizen de manera conjunta Grans Magatzems Pyrénées i l´hotel Hermitage en benefici de Càritas i Unicef. El director de Marqueting de Pyrénées, Joaquim Serrahima, ha explicat que la campanya ha constat de dues parts: un càsting que es difondrà a les xarxes socials, i la posterior selecció dels 12 nens, la fotografia dels quals s'inclourà al catàleg. La recaptació d´enguany ha sortit d´un cobert de 150 euros elaborat per Nandu Jubany, Carles Gaig i Elena Arzak, del qual han gaudit 90 comensals. Gaig ha dit que els cuiners entreguen la seva feina "per la causa" i Arzak ha destacat com, a través d'aquesta iniciativa, poden "aportar el seu granet de sorra" i això els fa "molt feliços". L'any passat es van recaptar 11.000 euros i enguany s'espera igualar la xifra. Un any més alta gastronomia i solidaritat s´uneixen per ajudar els més necessitats.Informa: Rosa Alberch Imatge: Sergi Pla Locució: Yasmina Canedo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.