Tres nous detinguts en l'operació 'Canó' contra el tràfic i consum de drogues

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb tres nous detinguts, l'operació 'Canó' contra el tràfic i consum d'estupefaents ja en suma onze. Una menys, deu, ha estat el balanç de detencions efectuades la darrera setmana. La més destacada, la d'una resident portuguesa acusada de fer múltiples trucades a la línia d’urgències de la policia amb la voluntat de col·lapsar el servei.

Tres persones han estat detingudes l'última setmana en el marc de l'operació 'Canó', contra el tràfic i consum de drogues. Amb elles, ja són 11 les detencions efectuades en aquesta investigació judicialitzada. Es tracta de dos residents portuguesos, de 33 i 49 anys, i un andorrà de 43, que van ser controlats per la policia entre dilluns i dimarts passats.

De les 10 detencions restants, destaca la d'una resident portuguesa de 46 anys, veïna d'Andorra la Vella, detinguda pels agents al seu domicili dissabte a la nit. Se l'acusa d’efectuar reiterades trucades telefòniques a la línia d’urgències del cos d'ordre, amb l'ànim de pertorbar greument el seu funcionament i activitat. Va ser detinguda per amenaces i injúries als agents.

Cinc detencions més tenen a veure amb conducció sota els efectes de l'alcohol. Una d'elles, d'una jove resident espanyola de 20 anys, amb accident amb un altre turisme i atac al vehicle de la policia inclosos. Violència domèstica, aldarulls a la via pública i incompliment de diferents ordres governatives, completen la crònica policial dels últims set dies.

Informa: Jordi Cama

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.