Tret de sortida a quatre dies de festa major a la capital

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La festa major d´Andorra la Vella ha començat amb el pregó, enguany a càrrec del director general d'RTVA, Xavi Mujal. Fins dilluns a la matinada, s´hi podran trobar una seixantena de propostes per a totes les edats.

El repic de campanes anuncia que ja ha arribat la festa major d´Andorra la Vella, que ha arrencat, com cada any, amb la lectura del pregó. Aquest cop a càrrec de Xavi Mujal, director general de Ràdio i Televisió d´Andorra.
Abans però la cònsol major, Conxita Marsol, ha reivindicat la capitalitat d´Andorra la Vella i ha explicat que estan treballant en un nou projecte de festa major pels propers anys que "combini tradició, modernitat i excel·lència". "Aquest any ja l'hem dotat de més pressupost", ha afegit.

Tot seguit, l´Esbart ha ofert una mostra de danses medievals. Aquesta nit, també a la plaça Príncep Benlloch es podrà veure un màpping i tot seguit, a la plaça del Poble, hi haurà ball amb l´orquestra Calle Habana. La nit la tancarà la música de Jenny and The Mexicats a la plaça Guillemó.

Informa: Ariadna Comas Imatge: Josep M. Garcia

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.