Tretze persones superen el postgrau en protecció de dades i seguretat de la informació

La sala d’actes de la Universitat d'Andorra ha acollit l’acte de lliurament de diplomes del postgrau en protecció de dades i seguretat de la informació.

Es tracta d'un programa formatiu que es va impartir el curs passat en col·laboració amb la Cambra de Comerç i la UPF Barcelona School of Management, a més de comptar amb el suport de l’Agència Andorrana de Protecció de Dades.

Tretze persones han superat el procés d'avaluació del programa. A més del diploma de postgrau expedit per l'UdA, les persones titulades han rebut un títol de la Universitat Pompeu Fabra. L'acte ha servit per recordar que la propera tardor es preveu oferir una segona edició del postgrau. Les inscripcions estan obertes fins al 22 de setembre. Com en la primera edició, l'objectiu és formar professionals que garanteixin el correcte tractament de les dades en el si d’una empresa privada o d’una administració pública, tenint en compte el recent desplegament reglamentari de la llei qualificada de protecció de dades personals (LQPD).

La formació té una càrrega lectiva de 20 crèdits europeus, amb classes presencials els divendres a la tarda i els dissabtes al matí de novembre del 2023 a juny del 2024. Va dirigida a titulats universitaris i professionals interessats en la matèria, tant per exercir el càrrec de Delegat de Protecció de Dades com per prestar assessorament en protecció de dades i matèries relacionades. El programa, dissenyat conjuntament amb la UPF Barcelona School of Management, compta amb docents que són professionals del sector especialitzats en el dret i la protecció de dades, i amb un coneixement ampli de la normativa vigent tant a escala europea com andorrana.

Informa: Redacció
Imatge: cedida Universitat d'Andorra

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.