El Tribunal de Comptes alerta de la contractació irregular d'interins a Encamp

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Tribunal de Comptes alerta de la contractació d'interins al comú d'Encamp sense seguir els procediments reglamentaris. És una de les observacions de l'informe sobre els comuns del 2021. També destaca que Canillo ha atorgat subvencions que no es poden controlar.

La viabilitat del Funicamp és un dels punts que torna a destacar el Tribunal de Comptes en l'informe sobre Encamp i també el fet que s'ha contractat personal interí sense respectar els principis establerts. A Ordino la institució remarca que no ha presentat els balanços del quart d'Ordino.

Pel que fa a l'avaluació del funcionament del comú de la Massana el 2021, informa que hi ha una contractació de serveis per valor de més de 40.000 euros que considera que no ha estat motivada.

Al comú d'Andorra la Vella li retreu que hi ha uns complements salarials dels empleats, anomenats absorbibles, que es concedeixen sense que hi hagi regulació. L'informe del comú de Canillo és de l'any 2020 perquè és del qual té dades. I assegura que s'han abonat subvencions que no han tingut prou control.

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.