Tributs i Fronteres rep més d'un miler de consultes sobre l'IRPF

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El departament de Tributs i Fronteres ha rebut més de 1.300 consultes sobre la implantació de l'IRPF. Només unes 400 persones, però, han aportat les dades per acollir-se a les reduccions per condicionants personals. Es calcula que hi ha al voltant d'uns 6.000 obligats tributaris.
El departament de Tributs i Fronteres ha tingut 170 consultes amb cita prèvia sobre la implantació de l'IRPF, un sistema que assegura a cada interessat 30 minuts d'atenció personalitzada, i ha registrat 1.300 peticions d'informació. Tot i això, només 424 persones han aportat les dades per acollir-se a les diverses deduccions que permet el sistema. Raül Bartolí, director adjunt de Gestió i Atenció al Contribuent, ha lamentat aquest darrer fet perquè creu que seria interessant que les deduccions es presentessin com més aviat millor per no haver de fer canvis en la declaració després.Encara hi ha temps fins al 15 de febrer perquè es faci la liquidació de l'IRPF i posteriorment es facturi per part de l'Agència Tributària, però, de moment, el departament estima que hi haurà unes 6.000 persones que hauran de pagar l'impost. Al marge d'aquestes xifres, uns 1.500 no residents han decidit tributar com a residents, una mesura que preveu la llei.Informa: Agències Locució: Victor Reolid
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.