La trobada empresarial dels Pirineus se centra en l'aprofitament del canvi de tendència econòmica

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Qui també ha fet referència a la llista feta pública per la Comissió Europea és el cap de Govern. Antoni Martí assegura que el fet que Espanya sigui un dels estats denunciants és un error perquè ja fa temps que Espanya ha deixat de considerar Andorra com un paradís fiscal. Ho ha dit fa tot just uns minuts en una conferència a la Trobada Empresarial del Pirineu, on també hi participa Albert Llovera.
La trobada empresarial dels Pirineus vol aprofundir enguany en com aprofitar el canvi de tendència econòmica. Emprenedors com Albert Llovera parlen dels avantatges d'un bon lideratge.Segons l'esportista i empresari Albert Llovera, en la seva xerrada "No límits", és cert que hi ha límits però que amb una vocació de lluita i un bon equip es poden superar. Ha estat una de les xerrades més emotives de l'edició d'avui de la trobada.Vicenç Voltes, president de l'Associació Trobada Empresarial ha valorat molt positivament l'assistència a l'acte: unes 600 persones entre polítics i empresaris. Considera que el Pirineu ha d'aprofitar la incipient bonança econòmica per reinventar-se.En la jornada de demà és prevista la participació del ministre d'Hisenda espanyol, Cristóbal Montoro.Informa: Pere Moliné Imatge: Víctor Reolid
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.