Trobada entre Liberals i el cònsol de la Massana

Els candidats d’Independents+Liberals a la llista territorial de la Massana, Carles Naudi i Judith Pallarés, s’han reunit amb el cònsol major de la Massana, David Baró, i la consellera Olga Molné, per recollir les inquietuds dels habitants de la parròquia i manifestar la bona entesa i ganes de treballar "colze a colze" amb el comú massanenc. La reunió ha durat prop de tres hores.
Entre alguns dels temes abordats hi ha les transferències i les competències comunals, per bé que la resta de punts els faran públics a partir de l'arrencada de la campanya electoral. En tot cas, els Liberals pensen portar "projectes de país per construir futur" i estan oberts a les propostes de la ciutadania. En aquest sentit, dissabte passat ja van mantenir una trobada amb el jovent massanenc per abordar qüestions relatives a l'educació, l'habitatge i altres temes socials.Informa: Rubén Carcellé Imatge: Albert Refart
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.