Trobada l'excursionista a França

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Localitzada la dona espanyola de 53 anys que des d'aquest dimarts a la nit buscaven bombers i policia. Finalment ha estat trobada a la banda francesa, en perfectes condicions. Segons sembla s'havia desorientat.

L'alerta la va donar un familiar, ja que no en tenia notícies des de diumenge. Va informar que la dona havia comunicat la intenció de pujar al pic de la Serrera. Per tant, es va activar un dispositiu, que a última hora de la nit es va intensificar i al qual aquest matí de dimecres s'ha sumat un helicòpter. El mòbil de la dona estava deshabilitat, fet que ha complicat la recerca.

Els serveis d'emergència s'han posat en contacte amb les autoritats franceses que han permès trobar la dona salva i estàlvia al costat francès, al refugi de Vela. "L'hem trobat en una zona força escarpada i una mica deshidratada", ha explicat l'oficial cap de guàrdia, Marc Roger. Per la seva banda, la dona ha volgut agrair la tasca dels serveis de rescat i ha explicat quina va ser la situació que la va portar a la banda francesa.

Informa: Joan A. Sarmiento
Imatge: Sergi Linares

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.