Trobats prop de 440 grams de droga al domicili del detingut per possessió de 70 pastilles d'èxtasi

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La policia troba més droga al domicili de l'home de 25 anys detingut aquest dimarts a la matinada a la frontera del riu Runer per intentar introduir 70 pastilles d'èxtasi. Una quantitat d'estupefaents, amb un pes de 29 grams, comissada després de ser localitzada durant un control de documentació en l'autobús de línia regular en el qual viatjava.

Seguint les instruccions del batlle, la policia va registrar el domicili. Els agents van trobar-hi més de 422 grams de marihuana, 13 de ketamina, 4 d'MDMA i una pastilla d'èxtasi. L'escorcoll també va permetre localitzar una bàscula de precisió i material que indicaria que l'arrestat podria dedicar-se al tràfic de drogues. La investigació continua oberta.

Les darreres hores un home de 23 anys ha estat arrestat a la Massana amb prop d'un gram de cocaïna i cinc pastilles de metamfetamina. A la frontera del riu Runer, la policia ha detingut un altre home de 22 anys, que viatjava amb autobús, amb un gram i mig d'èxtasi.

Altres detencions

De les detencions de la setmana també destaca la d'una dona de 50 anys per presentar documentació falsa al servei d'Immigració i la d'un home de 22 anys per identificar-se amb una identitat falsa al Pas de la Casa.

Pel que fa a les detencions per conduir sota els efectes de l'alcohol i les drogues, s'han detingut sis persones. Quatre d'elles, dos homes i dues dones, amb taxes d'1,06; 0,88; 1,15 i 2,12, respectivament. Dos homes més van ser controlats per positiu en tòxics al volant.

Informa: Redacció
Imatge cedida per la Policia

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.