El túnel d'Envalira es connectarà amb el Pas de la Casa sense passar per França

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Licitats els treballs de construcció d’un accés directe per connectar la boca est del túnel d’Envalira amb el vial ja existent cap al Pas de la Casa. També ha estat licitada la primera fase del projecte de protecció per la caiguda de blocs rocosos sobre la CG3 al Lloser d’Ordino.

L´accés directe des del túnel d´Envalira al Pas de la Casa implicarà la construcció d'una rotonda a la sortida del túnel i que evitarà haver d'entrar a França. Té com a objectiu evitar les retencions habituals en aquesta zona. El termini d'execució previst per a la realització dels treballs s'ha estimat en 22 setmanes.

També s´ha licitat la primera fase del projecte de protecció per la caiguda de blocs rocosos sobre la CG3 al Lloser d'Ordino. La zona va ser afecta per un despreniment el maig passat. Es col·locaran barreres dinàmiques que absorbeixin els impactes i s´estabilitzaran 700 metres quadrats de vessant. El termini d'execució previst és de dos mesos.

D´altra banda s´ha cedit a FEDA l'ús dels terrenys a la zona de la Borda Vidal de Sant Julià de Lòria, per tal de permetre la construcció d'una nova estació transformadora repartidora. Ha de servir per transformar l'energia de 220kV a 110kV i aprofitar així la línia que Red Eléctrica té previst instal·lar entre Adrall i Andorra.

Informa: Andrés González-Nandín

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.