Turisme i Comerç vol trobar solució a l'enfrontament entre ràdios privades i SDADV

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El ministre de Turisme i Comerç s'avé a trobar una solució a l'enfrontament entre les ràdios privades i l'SDADV per les tarifes dels drets d'autor. Tot i així, Francesc Camp avisa que no només han d'acontentar el sector radiofònic, sinó que també han de ser creïbles en l'àmbit europeu.
Francesc Camp estudiarà les demandes de la Unió de Ràdios Privades pel que fa a les noves tarifes dels drets d'autor. L'URPA es queixa que les tarifes generals que vol aplicar l'SDAV han estat fixades sense negociació prèvia. El ministre de Turisme i Comerç, tot i entendre les queixes de l'URPA, avisa que les tarifes han de ser homologables en l'àmbit europeu.

Camp està sorprès per la publicació de la carta en què l'URPA li feia explícita la preocupació per les tarifes. I confia que a partir d'ara no es facin públics més detalls de la negociació.

El ministre voldria que les noves tarifes de drets d'autor s'apliquessin a principi del 2017.

Informa: Andrés González-Nandin
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.