Turisme proposa reduir les rebaixes i demana més implicació dels comerciants durant l'Andorra Shopping

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra Turisme proposa als comerciants reduir els períodes de rebaixes a dos mesos. Aquesta seria una de les mesures que inclou el Pla estratègic per canviar la imatge que el Principat està constantment fent descomptes. D'altra banda, el ministre de Turisme ha demanat més implicació als comerciants durant l'esdeveniment de l'Andorra Shopping Festival.

Andorra ofereix actualment sis mesos de rebaixes a l'any. Del juny al setembre, i del desembre al febrer. Un període molt superior al dels països veïns, tal com ja destacava el Pla estratègic de Compres.

Per aquest motiu, des d'Andorra Turisme es proposa reduir el període de rebaixes. S'ha enviat una enquesta als comerciants per conèixer quina és la seva opinió i es valorarà prendre la decisió ja per a aquest 2017. El ministre de Comerç i Turisme Francesc Camp afirma que l'inici es mantindria en les mateixes dates "però a partir d'aquí la idea seria reduir-les, si podem i si el comerç ho veu bé". 

El  ministre ha presentat els resultats de la campanya de l'Andorra Shopping Festival de la tardor passada. En aquesta quarta edició, les dades són positives, ja que ha incrementat el nombre de visitants gairebé un 10%, sobretot espanyols, respecte de l'any passat. 

Ara bé, les promocions comercials deixen de ser el més valorat pels turistes. En aquest sentit, el ministre de Turisme ha demanat més implicació. "Volem que sigui un esdeveniment qualitatiu", ha dit afegint que no es tracta només de les promocions "sinó d'algun tipus d'acció a la botiga", ja que al marge de les promocions "hi ha moltes formes de dinamitzar el punt de venda, no ha de ser només el preu". Sobre aquesta idea treballaran de cara al novembre vinent. 

Tot i així, la valoració global dels turistes es manté en un 8,3 i se seguirà apostant per les activitats a l'aire lliure i les jornades Andorra a Taula, amb l'objectiu que el nombre de restaurants que hi participen incrementi.

Informa: Laia Ferré Marot
Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.