El turisme rus baixa un 50% aquesta temporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El turisme rus ha descendit prop del 50% en relació amb la temporada passada. Són les estimacions que els operadors turístics fan de l'arribada d'aquest tipus de clients al país. Ho atribueixen a la crisi que travessa el ruble, però admeten que el descens del nombre de turistes ajuda a millorar la personalització de l'experiència.

Ja fa temps que es parla del descens del nombre de turistes russos al país. Les darreres xifres parlen d'una reducció de prop del 50% dels clients d'aquesta procedència. Si l'any passat en van venir prop de 6.000, ara n'han sigut uns 3.000.

El tancament de l'accés a França també ha perjudicat lleugerament aquests clients, ja que acostumen a fer estades llargues que inclouen excusions cap a diverses localitats franceses o fins i tot cap al País Basc. És el cas d'aquesta parella de clients, el Viacheslav i la Ludmila. Els agrada l'esquí, la muntanya i sobretot la gent del país. Aquest és justament el segon cop que visiten Andorra i afirmen que hi tornaran. 

Per fer front al descens de turistes, els operadors turístics treballen en dues direccions: assolir més presència entre el mercat brasiler i treballar per seguir portant russos durant la temporada d'estiu.

Informa: Rubén Carcellé Imatge: Víctor Reolid

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.