Ull Nu obre convocatòria a una quarta i renovada edició

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El festival Ull Nu de Joves Creadors del Pirineu obre la convocatòria fins al 20 de desembre. Enguany se suprimeixen els apartats de Publicitat i Temàtica Esportiva per la baixa participació. D'aquesta manera pretenen donar més espai a altres categories. El festival vol créixer en qualitat i mantenir les previsions de convocatòria de 300 treballs.

El 26 i 27 de febrer del 2016 el Centre de Congressos d'Andorra la Vella es tornarà a convertir en el centre del curtmetratge amb cinc categories: ficció, documental, animació, videoclip i videoart/experimental.

S´elimina Publicitat i Temàtica esportiva per la baixa participació però es vol augmentar la qualitat de les que queden: " En l’edició passada van quedar fora de concurs obres molt interessats de ficció, documental, animació, videoclip i videoart a causa del temps de projecció que disposem. Aquest any, eliminant dues categories minoritàries, podrem plantejar-nos emetre més curtmetratges." ha explicat el portaveu del Festival Jonathan Fernández.

El festival guanya autonomia organitzativa i patrocinadors. A banda de la difusió per les xarxes, aquesta quarta edició es presentarà a Tolosa durant el dia d´Andorra i a Barcelona, dins les jornades CultSurfing. També, "hi haurà diferents mecenes que col•laboraran en aquesta edició la qual cosa ens fa molt contents." ha comentat Fernández.

La convocatòria que s´obre avui i es tanca el 20 de desembre vol arribar als 300 treballs de l´última edició.

Els participants buscaran emportar-se els 800 euros de premi per categoria o el del públic. Hi poden participar tots els joves de menors de 35 anys d´Andorra, Catalunya, Aragó, País Basc, Navarra, Llenguadoc-Rosselló, Migdia Pirineus i Aquitània. Es poden presentar un màxim de dues obres.

Més informació: festivalullnu.com


Informa: Rosa Alberch Imatge: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.