Últim dilluns de dansa de l'estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El duet de Patrícia Hastewell i Jordi Claret, l'Émerveillée, ha posat fi als Dilluns de dansa d’Escaldes-Engordany. Una proposta amb dansa, teatre i música en directe.

Una seixantena de persones s’han apropat aquesta tarda de dilluns al parc de la Mola per a gaudir de l’últim Dilluns de dansa. A través d'una combinació de dansa, teatre i música en directe, l'espectacle, que forma part del projecte artístic l'Émerveillée, creat i interpretat per Jordi Claret i Patrícia Hastewell, explora diverses facetes de l'existència humana com la necessitat de deixar empremta i la fugacitat de la vida.

Hastewell ha jugat amb la pintura per crear dibuixos abstractes a la paret i ha trencat la quarta paret plantejant algunes inquietuds que tenia al públic. Claret ha acompanyat les escenes amb el seu violoncel. 

Dilluns de dansa ha format part de la iniciativa Colors de Música, un projecte impulsat pel comú d'Escaldes-Engordany per revitalitzar la parròquia i apropar la cultura a tothom. 

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.