Últimes compres de tabac abans de la pujada de preus

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els fumadors aprofiten els últims dies abans que el preu del tabac augmenti un 10% i veuen la mesura amb resignació. El Govern diu que la pujada servirà per mantenir el diferencial de preu amb els països veïns.
A causa de l'increment del preu del tabac que va anunciar el Govern en la darrer consell de ministres, alguns estancs han vist com en les darreres hores han augmentat les seves vendes. Els turistes aprofiten més que mai la seva visita al país per endur-se el màxim de cartrons permesos a la frontera.

La modificació de la tarifa del tabac als països veïns ha provocat que el diferencial de preus sigui de gairebé el doble.

Aquest encariment del 10% en els preus del tabac afectarà pràcticament tots els productes del tabac i podria estrar en vigor a partir del mes de març.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Lluís Calvo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.