Últimes compres del sopar de Cap d'Any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Com cada any, la nit de Cap d'Any ha provocat una gran afluència de clients als supermercats del país, amb molts aprofitant les últimes hores abans de la gran celebració per fer les compres d’última hora. Els productes més demandats han estat el peix, la carn i, per descomptat, el raïm, imprescindible per les tradicionals dotze campanades.

Tot i que molts clients havien fet els seus encàrrecs amb antelació, una part significativa ha esperat fins a l’últim moment. Algunes persones explicaven que, malgrat tenir tot preparat, sempre hi ha alguna cosa que es "deixa per última hora". D'altres, com una clienta que ha vingut expressament per recollir el peix, explicava que tot i haver intentat encarregar-ho el dia abans, "estaven desbordats i no ho vaig poder encarregar a temps".

Des de les botigues, però, ja s’havien preparat per aquest auguri de feina de darrera hora. Des de la secció de peixateria fins a la fruiteria, s’ha prioritzat abastir-se adequadament per garantir als clients la frescor dels productes. Segons Alexis Roblin, cap de secció del supermercat Sant Eloi, “com que tot el producte fresc arriba el mateix dia, la gran majoria de clients venen avui mateix per recollir les seves comandes. Sempre intentem avisar els clients perquè, si tot es fa per encàrrec, ho gestionem millor, però sabem que sempre hi haurà algú d’última hora”.

Alguns supermercats han decidit allargar l'horari d’obertura fins a les 8 del vespre per garantir que ningú es quedi sense els ingredients per al sopar de Cap d’Any.

Informa: Pilar Candel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.