Últims dies per gaudir de la gastronomia francesa amb "Gôut de France"
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
L’Ambaixada Francesa organitza per segon any consecutiu les jornades gastronòmiques ‘Goût de France’. Durant 10 dies, 22 establiments del país ofereixen un menú especial per donar a conèixer la cultura culinària francesa.
Amanida landaise i vieires amb persillade i xampinyons de París o la crep suzette són alguns dels plats que ofereixen els establiments que participen en les jornades gastronòmiques ‘Goût de France’. De l’11 al 21 de març Andorra se suma a la festa culinària francesa. Enguany s’ha apostat allargar les jornades fins a deu dies, set més que l’any passat.
Més d’una vintena d’establiments del país s’han adherit a la iniciativa i fora d’Andorra les jornades compten amb més de 1.000 xefs d’arreu del món. L’objectiu final, però, donar a conèixer la cuina francesa i demostrar al públic la multiculturalitat gastronòmica.
El 21 de març, l’últim dia de les jornades, és justament el dia en què França commemora les bondats gastronòmiques i per això l’ambaixada ha organitzat un sopar amb polítics i personalitats del país.
Informa: Mireia Germán Imatges: M.Germán / B.Nolla Locució: Borja Nolla
Més d’una vintena d’establiments del país s’han adherit a la iniciativa i fora d’Andorra les jornades compten amb més de 1.000 xefs d’arreu del món. L’objectiu final, però, donar a conèixer la cuina francesa i demostrar al públic la multiculturalitat gastronòmica.
El 21 de març, l’últim dia de les jornades, és justament el dia en què França commemora les bondats gastronòmiques i per això l’ambaixada ha organitzat un sopar amb polítics i personalitats del país.
Informa: Mireia Germán Imatges: M.Germán / B.Nolla Locució: Borja Nolla