Un centenar de persones, a l'estrena de "Carvalho contra Vázquez Montalbán"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La biblioteca de la Massana va acollir ahir a la nit l´esperada estrena de l´obra "Carvalho contra Vázquez Montalbán". Tot i la pluja el públic va respondre i l´espai presentava un ple absolut.
Difícilment es poden trobar precedents d'una obra que sorgeix arran de la intenció de l´autor de matar un dels seus personatges més exitosos. Aquest és l'origen de "Carvalho contra Vázquez Montalbán", una proposta sorprenent, representada en un recinte gens convencional com és una biblioteca. Evidentment no hi podien faltar referències al vi i la cuina, dues de les passions de Pepe Carvalho.A mesura que el públic entrava, es trobava amb el ventall de personatges diversos que envolten el protagonista principal, Pepe Carvalho, magistralment representat per l´actor Joan Berlanga. Un nazi, una prostituta, una culturista, un alcohòlic...Tots en algun moment tenen alguna cosa a dir en el context del monòleg que Berlanga interpreta. Avui, a dos quarts de set i a dos quarts de deu, dues representacions més.Informa: J.A. Sarmiento Imatge: Lluís Calvo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.