Un miler de persones es forma a la Cambra de Comerç el darrer any

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un miler de persones ha seguit algun dels cursos que la Cambra de Comerç va organitzar el 2016. Es tracta de formacions destinades a adaptar-se als canvis en àrees com la gestió empresarial o el sector del comerç. Des de l'entitat es confia en el pla estratègic per al turisme de compres. Creu que és una eina de coordinació entre el sector públic i el privat que ha suscitat un gran interès.

Un miler de professionals i empresaris del país han seguit cursos de formació l'any passat a la Cambra de Comerç i Indústria. L'entitat ha organitzat 78 formacions en diversos àmbits. Es tracta d'una xifra destacable que demostra l'interès de les empreses per adaptar-se als canvis, com ara les noves formes de lideratge i gestió empresarial.

En aquest sentit, la responsable de formació, Stella Canturri, ha indicat al programa Ara i Aquí d'RNA que "el món està canviant, així com la manera de treballar i gestionar equips". Per això fan "molt èmfasi en el coaching d'equips, la implicació i la recerca de talent per saber motivar-lo, atreure'l i fer que es quedi a l'empresa".

Canturrri ha destacat la formació que es fa al sector comercial, com ara la missió que en dates properes viatja a Londres. Creu que el pla estratègic per al turisme de compres serà una eina molt important per adaptar el país als canvis globals. Hi veu interès i ganes i sobretot destaca la coordinació entre el sector públic i el privat. Considera el pla "molt realista", ja que "defineix accions a curt, mitjà i llarg termini" que són "factibles i fàcils de fer si tots ens hi posem". Afegeix que no és un pla estratègic més, perquè aquesta vegada "està començant a caminar".

Considera que el comerç continua tenint moltes opcions perquè ara és un complement de l'oci, i en això Andorra té una gran oferta.

Informa: Ana Alamán
Imatge: David Ramos

Entrevista completa a la responsable de formació de la Cambra de Comerç, Stella Canturri, a l'Ara i Aquí:

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.