Un taller de cuina saludable per a esportistes obre el 1r Congrés Health&Wellness

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El primer Congrés de Health & Wellness va obrir les seves portes ahir, amb el taller de cuina energètica orientada a l'esport, de la naturòpata especialitzada en nutrició Pili Borra. Les ponències i els tallers s'allargaran tot el dia d'avui.

Els avenços i les últimes tendències en salut i benestar són els dos elements comuns al llarg d'aquest primer congrés. A més, l'alimentació també hi està present i, per això, Pili Borra va oferir ahir una conferència sobre cuina energètica i esport, un tipus d'alimentació cada cop més freqüent.

Al llarg del taller conferència, els diferents assistents van disposar de l'oportunitat de conèixer noves receptes relacionades amb l'alimentació orientada a l'esport, com per exemple, unes barretes de civada, unes boletes energètiques i un batut.

La nutricionista també va destacar la necessitat de cuinar amb aliments naturals i ecològics, per tal de garantir les propietats positives d'aquestes receptes. Al llarg del dia d'avui hi haurà més conferències i tallers per a tots aquells amants i professionals de la salut i el benestar.

Informa: Joel Romero Imatges: Xavi Fajardo Locució: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.