Una colla de lladres vestits de consellers roben olles per al Carnestoltes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A Andorra la Vella i a ritme de Farandola, aquesta tarda, una colla de lladres vestits de consellers han sortir al carrer per representar un any més el robatori de les olles. Són els últims passos del Carnestoltes, que aquest dimarts és jutjat i penjat a totes les parròquies per donar pas a la quaresma.

Una vintena de balladors de l´Esbart Dansaire d´Andorra la Vella es preparen per sortir a representar un any més el robatori de les olles vestits de consellers tal com marca la tradició.

Des de La Llacuna i al llarg del centre històric ballen i entren a demanar als locals de la zona. I voler, sovint és poder... Cada parada és una penyora que va directament a l´olla o la panxa. I per dissimular una mica, ballarusca.

El Carnestoltes s´acaba, com recorda la directora de l'Esbart dansaire d'Andorra la Vella, Mª Àngels Velando, qui agraeix la participació. Arriba la quaresma i amb les restriccions s´acabaran els excessos de menjar i festa durant els propers 40 dies.

Informa: Rosa Alberch
Imatges: Sergi Linares
Locució: Jordi Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.