Una de les escudellades més populars
Aquest navegador no admet l'element de vídeo.
La Massana ha celebrat Sant Antoni amb una altra escudellada. La d'enguany, especial, perquè després d'una dècada s'ha decidit prescindir del servei de càtering i hi han tornat cuiners de la parròquia. Mil racions que s'han quedat curtes per a tots els que s'hi han acostat.
Per fer una bona escudella cal, a banda de tots els ingredients, moltes hores de preparació. Per poder repartir les mil racions d'Escudella, els encarregats de la Massana van treballar des d´ahir a la tarda, quan es van preparar els diferents tipus de brous. Avui la feina també ha començat ben d´hora: a dos quarts de cinc del matí ja s´han posat a bullir les sis olles i a poc a poc i amb el pas de les hores, s´hi han anat afegint tots els ingredients: quilos i quilos de verdures, llegums i carn.
Amb tot, les mil racions no han estat suficients per a tots els veïns que s'han apropat a les Fontetes per provar-la, i és que el més complicat de tot és cuinar per a tanta gent.
A banda de l'escudella, la Massana també ha celebrat una nova edició dels Encants, en què amb els lots subhastats s'ha aconseguit gairebé 1.200 euros que es destinaran a Càritas Andorrana.
Informa: Anna Lladó/Judit Pedrós Imatge: Cristina Jubete