Una de les joves ferides en l'accident de l'N-145, donada d'alta

Una de les joves ferides en l´accident de divendres passat a la Nacional 145 ha estat traslladada a l´hospital Nostra Senyora de Meritxell, on ja ha estat donada d´alta.

L´altra ferida en l´accident, que va costar la vida a una jove de Santa Coloma de 17 anys, continua ingressada a l´hospital de la Vall d´Hebron de Barcelona en estat greu, tot i que no es tem per la seva vida.

La dona de la Seu d´Urgell que viatjava en el tot terreny que també es va veure implicat en l´accident es manté estable i fora de perill a l´hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

També continua en estat greu l´home de 27 anys ferit dissabte quan el cotxe que conduïa, un vehicle del COEX, va topar contra un autobús al vial del Pobladó. Va patir factures a totes dues cames i patia un traumatisme toràcic i abdominal. Durant les hores vinents se li faran més proves.

Informa: Joan A. Sarmiento

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.