Una obra de Zoe, per al 25è aniversari d'un vi del Somontano

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L´escultor català Jaume Plensa i l´artista andorrana Zoe Martínez tenen una cosa en comú. Tots dos, amb la seva obra, han donat imatge als 25 anys d´una marca de vi del Somontano. Una col·lecció exclusiva que només es pot trobar als restaurants. A Andorra ja té el seu.

Aroma de fruites vermelles en nas i agradable pas en boca amb records de vainilla i notes torrades. És el criança d´Enate, un vi que es cultiva en la transició entre la vall del riu Ebre i els Pirineus i així l´ha pintat l´artista Zoe, Eva Martínez.

L´obra que commemora els 25 anys de la marca a Andorra s´exposa des d´aquest divendres a la galeria Pilar Riberaygua, al costat d´un conjunt d´obres que acompanyen el seu discurs .

Aquest vi només es trobarà als locals de restauració, però aquells que visitin la galeria els propers dies també podran maridar l´obra amb una degustació del vi.

Informa: Rosa Alberch Imatges: Xavi Fajardo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.