Una quarantena d'establiments participaran a l'Andorra a taula

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Amb l'objectiu d'atreure turistes, Andorra Turisme treballa per potenciar la gastronomia. Així, al novembre intensificarà les accions amb l'Andorra Shopping Festival i les jornades gastronòmiques "Andorra a taula", impulsades per la Unió Hotelera.

Hi participaran una quarantena d'establiments que oferiran plats amb productes autòctons com ara la trumfa, la carn de vedella i els bolets. Les jornades començaran l'1 de novembre, coincidint amb l'inici de l'Andorra Shopping Festival, i s'allargaran fins a final de mes. Amb esdeveniments com aquest, ja consolidat, Andorra Turisme vol posicionar el Principat com a destinació gastronòmica.

Informa: Anna Lladó

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.