Una vintena d'infants marxa cap a l'Illa de la Reunió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest matí han marxat d'Escaldes-Engordany els 22 infants que aniran a l'Illa de la Reunió amb motiu de l'agermanament amb l'Etang Salé. L'apropament entre els dos territoris es va iniciar el 1991.

Una muntanya de maletes esperant iniciar el viatge. Mentrestant, els propietaris continuaven reunits al comú per enllestir els detalls d'aquestes petites vacances. En total són una vintena d'infants els qui viatgen avui cap a l'Illa de la Reunió, on s' estaran quinze dies. Un viatge al paradís d'aquesta illa de l'oceà Índic.

L'agermanament ha de servir perquè els nens del país descobreixin la cultura, natura, gastronomia i història d'aquest emplaçament de l'ultramar francès. Formaran part d'un programa d'activitats esportives, culturals i de natura, acompanyats per quatre tècnics del comú d'Escaldes-Engordany. El viatge s'acaba el 7 de novembre, quan tornaran al punt d'origen.

Informa / Imatges: Rubén Carcellé

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.