Unes 40.000 persones passen cada any pel santuari de Meritxell

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Milers de persones passen cada any pel Santuari de Meritxell atretes per la devoció a la verge, per conèixer el santuari i el seu entorn o bé perquè realitzen la Ruta Mariana. L´any 2014, el Ministeri de Cultura i Andorra Turisme van voler donar un nou impuls al santuari i van treballar per incloure´l dins la Ruta Mariana que uneix els principals santuaris d'Espanya, França i Andorra.

El Santuari de Meritxell és un dels principals atractius del país, i així ho demostren les xifres de visitants. Sigui pel motiu que sigui, durant un any poden arribar a passar al voltant de 40.000 persones pel santuari i el seu entorn.

Des de fa segles, milions de persones peregrinen als santuaris atretes pel culte religiós, i des del 2014, el Santuari de Meritxell s´ha inclòs dins la Ruta Mariana que uneix els santuaris del Pilar, Torreciutat, Lourdes, Meritxell i Montserrat.

Entre els mesos de maig i octubre els guies del santuari ofereixen visites gratuïtes que fan que els visitants puguin conèixer més de prop la Verge, el santuari i la seva història.

Tot i que les visites guiades van finalitzar a l'octubre, el santuari continua obert per a tots aquells que vulguin aprofitar el seu pas pel país.

Informa / Imatges: Mayte Barrachina Locució: Víctor Reolid

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.