Unicef reedita la campanya "Ara no podem parar" contra la desnutrició infantil

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Unicef engega, per segona vegada, la campanya "Ara no podem parar". Enguany la recaptació es destinarà a combatre la desnutrició infantil. Actualment hi ha 17 milions de nens al món que pateixen aquesta situació per la falta d´aliments. La campanya espera arribar o superar els 20.000 euros.

"Ara no podem parar" torna a ser la frase escollida per Unicef per alertar la població de situacions extremes que, arreu del món, pateixen els infants. Per aquesta segona edició es volen fixar en la desnutrició infantil: la meitat dels nens menors de 5 anys mor per aquest motiu. Per això, volen tornar a recaptar diners que serviran per posar fre a aquesta xacra. Com sempre, la manera més senzilla és amb l'enviament d'SMS: "Enviar un missatge amb la paraula UNICEF al 606 té un cost de 90 centímetres amb els quals podem tractar un nen contra la desnutrició infantil durant un dia. I amb només 21 dies el nen està curat. Amb 21 missatges salvem un nen de la desnutrició infantil", ha explicat la directora Unicef Andorra, Marta Alberch.

A banda, també s'iniciaran accions paral·leles amb d'altres entitats del país que col·laboraran amb Unicef, com es va fer la darrera edició. Es vol que aquest 2106 s'arribi, com a mínim, a la mateixa xifra total de donacions que es va aconseguir el primer cop.

La campanya ha començat a final de gener i s'allargarà fins a setembre, per poder sumar el màxim de col·laboradors i donatius possibles. Unicef treballa en més de 190 països i territoris a tot el món per garantir els drets de l'infant i per fomentar la solidaritat.

Informa/imatges: Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.