Unicef vol recollir 30.000 euros amb la nova edició dels Encants

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un any més Unicef organtiza pels volts de Nadal el mercat solidari dels Encants. Es tracta d'un seguit de productes, des de mobles fins a roba, nous i de segona mà i a preus molt assequibles. S'inaugura aquesta mateixa tarda i aquest any, per primer cop, també hi col·labora Agentas.

Mobles del segle XIX i d'altres d'actuals, articles de decoració, roba i petits electrodomèstics són algunes de les ofertes que des d'aquesta tarda s'oferiran al mercat solidari dels Encants.

Els diners que s'hi recullin es destinaran a un projecte solidari al Congo per facilitar l'accés a la sanitat i l'escola dels poblats de pigmeus. A més, i a causa de la bona acollida que tenen sempre els Encants, aquesta edició Unicef ha contractat tres persones d'Agentas perquè s'encarreguin de gestionar la botiga, amb voluntaris de l'ONG.

Els horaris d'obertura són similars als de l'any passat, amb la novetat que per aquesta edició també s'obrirà dissabte. Tot i que sempre depèn molt dels objectes que es hi ha en venda, es vol que la recaptació sigui d'uns 30 mil euros.

Els Encants s'han tornat a ubicar a una sala cedida per MoraBanc al carrer de la Sardana, a Andorra la Vella, i restaran oberts des d'aquest dijous a la tarda a les 17 fins el 18 de desembre.

Informa: Judit Pedrós Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.