La Unió Hotelera afirma que la mitjana d'ocupació és del 80%

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El sector hoteler valora de manera positiva el desenvolupament d'aquesta Semana Santa pel que fa a l'ocupació. Avui fregava el 100% a les parròquies centrals, mentre que en el conjunt del país se situava al voltant del 80%. Aquesta bonança, però, no es tradueix en una facturació més alta als comerços.

Les principals zones comercials presentaven avui un aspecte ple de turistes des de primera hora del matí. Això sí, aquesta afluència no ha tingut una repercussió directa en l'augment de les vendes. Segons els professionals d'aquest sector, els turistes s'interessen per les ofertes, comparen preus, però en comptades ocasions acaben comprant. Els comerciants consideren que es tracta d'un tipus de turisme amb poc poder adquisitiu i que no preveuen les compres com un objectiu de la seva estada.

Majoritàriament els visitants d'aquests dies contracten la seva estada per dues nits, en règim de mitja pensió o tan sols per dormir, amb una presència més gran del turisme familiar o de grup. Segons fons de la UH, l´ocupació mitjana entre ahir i avui s'ha situat al voltant del 80% i podria superar aquest percentatge en el balanç final.

Informa: Joan A.Sarmiento Imatge: Meri Bellosta

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.