La Universitat d'Andorra inicia el curs 2023-2024

La Universitat d'Andorra ha donat el tret de sortida al nou curs acadèmic aquest dilluns amb l'inici de les classes presencials. L'UdA preveu assolir una xifra d'estudiants similar a la de l'any passat.

L'activitat lectiva ha començat aquest 11 de setembre amb les sessions de presentació de l’UdA als nous estudiants i l’inici de les classes de les formacions reglades presencials. El rector de la universitat, Miquel Nicolau, ha efectuat una sessió d'acollida per als nouvinguts i els responsables dels serveis de l'UdA han ajudat els novells a fer el primer contacte amb la institució. Tot i això, alguns estudiants de segon i tercer curs del bàtxelor en Infermeria ja van avançar la data d’inici dimecres passat.

Dimarts s'estrenaran els alumnes del màster en Educació i el d'Analítica de dades. A finals de setembre, el 27, s’iniciaran les classes de la resta de bàtxelors i màsters virtuals que es fan en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i durant aquest mes també començaran alguns dels programes de formació continuada.

Les novetats d'enguany

Aquest curs 2023-2024 s'ha posat en marxa un nou màster en Analítica de dades, s'han dut a terme nous plans d’estudi dels bàtxelors en Administració d’empreses i d’Infermeria, que s’adapten al nou model educatiu de l’UdA basat en competències, i es modifica el pla d’estudis del bàtxelor en Dret. 

Tot i no disposar de les dades exactes, la universitat preveu que hi hagi un nombre d'estudiants similar al del curs 2022 - 2023.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.