Uns 450 alumnes de batxillerat participen a la Diada de la Universitat d'Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Universitat d´Andorra ha celebrat la XIII Diada universitària amb la participació de més de 400 alumnes de primer de batxillerat. L'objectiu de la jornada de portes obertes és mostrar les instal·lacions i tota l'oferta acadèmica del centre.

Més de 400 alumnes de primer de batxillerat s'han agrupat per visitar les instal·lacions de la Universitat d'Andorra amb l'objectiu de conèixer l'oferta acadèmica i tots els serveis, per tal que els ajudi a decidir on volen estudiar.

Cada any més d'un centenar de joves inicien els estudis a la Universitat d'Andorra, que treballa cada any per poder introduir noves formacions i ampliar la mobilitat dels estudiants a través de països europeus, i també a l'Àsia o Amèrica, a través dels convenis amb les universitats. El rector de la UdA, Miquel Nicolau, ha remarcat la voluntat de mostrar una "universitat oberta" i ha fet especial èmfasi en l'objectiu d'internacionalització de la institució per facilitar la mobilitat dels alumnes i atraure estudiants estrangers. 

La Diada universitària ha començat amb un espectacle de monòlegs científics amb l´objectiu d'apropar la ciència d'una forma amena i comprensible. Al migdia tots els alumnes han dinat plegats i a la tarda els professors han presentat tallers de drons, infermeria i robòtica educativa, mentre que els estudiants universitaris han presentat els seus projectes d'informàtica.

Les preinscripcions pel curs vinent ja estan obertes a través del web uda.ad i s'ha incorporat com a novetat un postgrau en gestió de destinacions de turisme de muntanya. La Universitat té previst incorporar un màster en dret i una formació per a pilots d'avions comercials.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: X. Fajardo/ A. Ginestà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.