Usuaris del programa Agentas inauguren el bar de la Llacuna

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aprendre una professió alhora que se socialitzen amb els usuaris que cada dia passen pel Centre Cultural la Llacuna. A partir d´aquest dijous prop d´una desena d´usuaris del programa Agentas, de l´Escola de Meritxell, s´encarregaran del servei de cafeteria de la Llacuna. El nou Govern vol treballar per la millora del col·lectiu en el món laboral. Mentrestant, des del comú s´anuncia l´arranjament dels entorns de l´escola un cop acabi el curs escolar.
Aquest dijous s´ha inaugurat la cafeteria del Centre Cultural la Llacuna, que a partir d´ara portarà personal d´Agentas, un pas més en la integració laboral de persones amb diversitat funcional i una manera d´integrar-se socialment. D´altra banda, el cònsol major de la parròquia ha anunciat que ben aviat començaran les obres al voltant de l´aparcament de les escoles que farà que l´Escola de Meritxell tingui millors voreres.L´obra es farà en finalitzar el curs aprofitant que no hi hauran de circular autobusos i les afectacions al trànsit seran mínimes.Declaracions d'Ester Fenoll, Secretària d´Afers Socials i Jordi Minguillón, Cònsol major d´Andorra la VellaInforma:Rosa Alberch Imatge:C. Jubete /R. Querol
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.