Vall Banc nomena un nou equip directiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després que la setmana passada es completés l’adquisició del 100% de les accions de Vall Banc per JC Flowers, l´entitat inicia el recorregut com a banc nou. Un dels objectius del nou conseller delegat de l'entitat, Christoph Lieber, és tancar l'acord de cooperació amb proveïdors internacionals i reforçar l'àrea de banca privada digital.

Vall Banc ha nomenat a Christoph Lieber (a la fotografia superior) nou conseller delegat. Lieber va ser conseller delegat de Saint Galler Kantonalbank Deutschland AG.

Per la seva banda, Candido Romero (sota aquestes línies), exdirector de finances i gestió de riscos de l'entitat alemanya de banca privada Hauck & Aufhäuser, ha estat designat director financer de Vall Banc.

Tots dos han destacat la voluntat de fer de Vall Banc l’entitat més respectada d’Andorra en el sector de banca privada, no només des del punt de vista econòmic, sinó sobretot en termes de transparència, integritat, compliment legal i servei al client, coontribuint a reconstruir la reputació financera d’Andorra. 

Per això una de les línies principals que vol seguir la nova direcció del banc és generar més valor per als clients tancant acords de cooperació amb proveïdors internacionals de referència en la gestió de patrimonis i actius, però també potenciar l'àrea de banca privada digital. El nou conseller delegat indica que els processos d'inversió més sofisticats així com la implementació dels serveis en línia més capdavanters donarà més oportunitats als clients de l'entitat que va crear el consell d'administració de l'AREB el 17 de juliol del 2015.

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.