Els valors de la societat i la relació amb la revolució digital, a debat a la 35a Universitat d'estiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

"Els valors: passat i futur". Aquesta és la temàtica que centrarà la 35a Universitat d'estiu. 9 conferències i 4 debats per conèixer com es construeixen els valors, cap on es dirigeixen i com els condiciona l´era digital.

Els valors seran objecte d´estudi i debat de la Universitat d'estiu, que es desenvoluparà al Centre de Congressos d'Andorra la Vella entre el 3 i el 6 de setembre. Les conferències seran obertes a tothom i gratuïtes, i estaran moderades pel sociòleg Michel Wieviorka. El ministeri d´Educació considera que debatre sobre els valors és fer-ho d'un tema d´actualitat, intangible i d'interès per a la societat. "En una societat que canvia tan ràpidament, amb els canvis tecnològics que fan que els nostres models econòmics canviïn ja no en una generació, sinó en mitja generació, com queden els valors?", es pregunta.

Com es construeixen els valors, quin paper tenen els mitjans de comunicació per fonamentar l'opinió, la importància de l'educació en la generació dels valors o com afecten els canvis ràpids de la societat, són algunes de les qüestions que es tractaran en les conferències. El ministre Jover confia que la Universitat d'estiu pugui superar els 200 assistents d'edicions anteriors i espera una bona representació de membres de la comunitat educativa. "Crec que amb la qualitat dels ponents i amb la temàtica hauríem d'aspirar a tenir una assistència molt important", assegura. Antoni Martí serà l'encarregat d'obrir la Universitat d'estiu i Eric Jover la clourà un cop extretes les conclusions.

Aquest és el programa de l'esdeveniment:



Informa: Sergi Cano
Imatges: Cristina Jubete

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.