VATEL canviarà de seu abans del tancament

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'escola Vatel deixarà les instal·lacions a Encamp a final de juny. Ho ha confirmat la directora en una entrevista a la Nacional, que també ha assegurat que es manté el tancament en dos anys. 

Els estudiants de Vatel seguiran rebent el curs vinent la formació acadèmica fins al tancament definitiu, però es reubicaran

"Les instal·lacions on som ara haurem de marxar. Són unes estructures molt grans i, per tant, ens ubicarem en un altre espai on els alumnes també estaran bé."
Roser Daban, directora Vatel Andorra

Daban també ha explicat que, ara per ara, la seva prioritat és dur a terme un tancament progressiu i ordenat.

Per una altra banda, ha destacat que han notat que els treballadors de l'hostaleria i la restauració valoren més la conciliació familiar i que les empreses s'han hagut d'adaptar oferint més incentius. "Arran de la pandèmia, molta gent ha canviat les seves prioritats i han marxat a altres sectors."

La matriu de l'escola d'hoteleria va decidir, fa uns mesos, que el centre d'Andorra no seguís perquè no tenia un nombre mínim d'estudiants.

Recupera l'entrevista a la directora del centre, Roser Daban

Informa: Pere Moliné

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.