Els veïns de l'edifici esquerdat no tornaran fins d'aquí uns dies

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Andorra la Vella demana prudència i ajorna el reallotjament dels veïns de l'edifici esquerdat de l'avinguda Santa Coloma. Els tècnics han donat el vistiplau a la rehabilitació del bloc, però consideren que cal esperar encara un parell de dies per seguretat. 

Els veïns de l'edifici malmès de l'avinguda Santa Coloma no tornaran a casa fins d'aquí uns dies. Així ho ha confirmat el comú d'Andorra la Vella que tenia previst reallotjar-los aquest dilluns mateix. Amb tot, afirmen que han volgut ser prudents i esperar unes hores per evitar possibles ensurts. I és que tot i que el bloc ja estigui totalment rehabilitat, els tècnics han demanat un marge de temps extra per assegurar que les esquerdes no es tornin a obrir. 

Cal recordar que el comú va encetar fa una setmana els treballs a l'edifici. Es van omplir tots els forats amb una resina especial que serveix per evitar moviments i enfortir el pilar central. També es va consolidar la vorera, que estava malmesa. 

Ara, el comú es posarà d'acord amb les assegurances implicades per veure qui és el responsable i qui ha de pagar totes les actuacions. 

Informa: Òscar Serrano

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.