De Venom a la puresa del blanc

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En els últims dos anys hem vist créixer el nombre de residents, també en el món de l'art. Avui descobrim Kate F, una artista bielorussa que exposa a la galeria Mamma Maria. Treballa les emocions a través de les textures amb universos molt diferents, com ara el d'un personatge Marvel, Venom. Això sí, des d'una visió minimalista.

Fa dos anys Kate F va arribar a Andorra i és ara quan ensenya la seva obra al públic amb la il·lusió de la primera vegada i ho fa amb una mostra de diverses col·leccions minimalistes que ha treballat al llarg de tres anys amb la tècnica que la representa, la pintura matèrica. A través d'ella evoca diferents estats, emocions i expressió de pensaments. 

"La col·lecció 'Golden lava' amb base blanca i accents daurats evoca la simplicitat refinada. En contraposició, hi ha la col·lecció Venom amb la seva extraordinària textura amb tons negres ens parla d'audàcia, valentia i singularitat de la creació. Normalment utilitzo la textura com una eina més que permet expressar caràcter, emocions i afegeix moviment a l'espai."

Kate F, artista

A l'exposició també hi trobem la puresa i la quietud del blanc i una representació d'una sèrie que ha elaborat amb l'ajuda de psicòlegs per treballar el reconeixement i la sortida dels hàbits esclaus que destrueixen les llibertats com l'ús descontrolat de pantalles.

Una mostra que espera presentar aquest hivern al complet a Andorra. De moment, es podrà veure a la galeria Mamma Maria que li ha donat el privilegi de descobrir-la al país.

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Eric Mompel

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.