Vicenç Mateu descarta deixar l'ambaixada de Madrid per presentar-se a les comunals 

El nou secretari general de Demòcrates, Vicenç Mateu, descarta postular-se com a candidat a les eleccions comunals perquè té la voluntat de seguir sent l'ambaixador a Madrid la resta de la legislatura. 

Ho ha dit en la primera trobada de la nova executiva, negant també haver rebut una proposta per presentar-se a Escaldes-Engordany. Una reunió que ha servit per a començar a traçar estratègies de cara als comicis del mes de desembre. De moment, només està confirmat el tàndem d'Andorra la Vella i tot apunta que a la Massana es repetirà fórmula amb Ciutadans Compromesos

"Jo en principi tinc una feina fins al final de la legislatura com a diplomàtic andorrà i la meva idea és continuar en aquesta destinació. D'una banda, hi ha una gran autonomia dels comitès territorials, la idea és evidentment està presents a tot arreu i jo crec que DA des de fa molts anys ocupa la centralitat política en el país."
Vicenç Mateu, secretari general de Demòcrates

Informa: Laura Cugat
Imatges: Fernando Montero 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.