Víctor Filloy veu "relativament cíniques" les declaracions de Josep Majoral sobre l'habitatge

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Víctor Filloy qualifica de cínica la crítica al Govern del cònsol major lauredià per l'elecció d'edificis de la parròquia destinats a convertir-se en habitatges a preu assequible.

Josep Majoral assegurava que hi havia millors opcions. Però, segons el ministre d'Habitatge en funcions, durant els darrers 4 anys el comú de Sant Julià no els ha fet cap proposta de cessió de terrenys destinats a pisos, ni cap altre oferiment en matèria d'habitatge.

"Em sorprèn aquesta declaració que si més no considero i si em permet entre parèntesi "relativament cínica". Perquè aquest procés ha estat obert a tota la ciutadania. A totes les administracions. És un procés obert, de transparència, de concurrència que va estar obert més d'un mes. On es va fer publicitat a la xarxa. On es van fer rodes de premsa. Comunicats...".
Víctor Filloy, ministre de Territori i Habitatge en funcions

Informa: Pere Moliné

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.