Viladomat es mostra obert a tornar a negociar la instal·lació d'activitats de neu a Porta

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El conseller delegat de SAETDE, Joan Viladomat, s´ha mostrat convençut que la societat podrà cobrar la indemnització d´1,5 milions d´euros que l´ajuntament de Porta ha estat condemnat a pagar pel fallit projecte de Porte des Neiges. També ha deixat la porta oberta a negociar amb el municipi per futurs projectes relacionats amb activitats de neu.

Viladomat està convençut que tenen la garantia de poder cobrar, ja que una part de l´import estava assegurat i això els permetrà recuperar la inversió. A més, creu que cap de les dues parts, l´ajuntament i SAETDE, tenen intenció d´eternitzar el procés, de manera que donen per tancat el projecte de Porte des Neiges, que pretenia unir el Pas de la Casa i Porté-Puymorens amb la construcció de ginys mecànics.

"Ni l'empresa ni l'ajuntament continuarà eternitzant el procés", ha assegurat Viladomat, qui també ha aclarit que "estem en camí de cobrar la indemnització i donem per tancar l'assumpte".

Una vegada l´afer ha quedat tancat, Viladomat s´ha mostrat obert a parlar amb l´ajuntament si aquest té interès a reobrir la possibilitat que la societat andorrana exploti aquest territori. I és que, segons el conseller delegat de SAEDTE, el nou alcalde de Porta és una persona molt raonable, coneixedor de les possibilitats que el negoci de l´esquí pot aportar a la zona.

"En territoris de muntanya, l'esquí continua sent un dels actius principals", ha recordat Viladomat. També ha insistit que discutits o no, continuen sent veïns i ho continuaran sent mentre Porta troba els "mecanismes per desenvolupar el seu territori".

Joan Viladomat també s´ha referit novament a la supressió de la reducció de l´IGI que el Govern pretén aplicar a les estacions de neu. En aquest sentit espera que en cas de produir-se, l´aplicació es faci de forma esglaonada, per facilitar l´adaptació.

Informa: Joan A. Sarmiento       Locució: Jordi Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.