Villaró i Cal estrenyen llaços amb els lectors

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Lluny de grans presentacions i fora dels focus dels premis, aquest dimecres hem descobert que l´escriptor Albert Villaró va anar acreditat com a periodista al casament de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarín i que la seva primera novel·la la va publicar en 62 entregues al diari Segre. Ha estat en un sopar literari on acompanyat del periodista i escriptor Joan Cal han compartit experiències i anèctotes amb els lectors.
Albert Villaró signa un exemplar d'"Obaga" a la Isabel Vila, una seguidora que aquest dimecres ha decidit a conèixer-lo gràcies al sopar literari organitzat pel restaurant el Molí dels Fanals, a Sispony. "Em va sorprendre la seva literatura perquè s'apropava a la meva manera de parlar i això no ho havoia trobat gaire", afirma la Isabel.

Per a Villaró aquest sopar literari ha suposat "entrare en contacte amb gent que, potser d'una altra manera, no hagués conegut mai, que t'obre la finestra de la seva vida i això no té preu".

Ella viu de prop el món de la literatura ja que el seu marit, el Domènech Ferran escriu, però, de moment, no ha publicat res. Per ell conèixer les experiències dels dos escriptors li aporta "coneixements, idees, satisfacció i plaer".

En l'acte d'aquest dimecres hem descobert que la primera aventura literària d´Albert Villaró va ser pel diari que dirigeix Joan Cal, "Segre", una novel·la que es va publicar al llarg d´un estiu, 62 entregues i que Joan Cal portava mitja vida volen publicar la seva única obra, "L'exili de Monalisa". "Tenia el llibre al cap molt abans de pensar que seria periodista", assegura.

Aquest dimecres Albert Villaró i el director executiu del diari "Segre", Joan Cal, han obert una conversa amb amants de la literatura de les seves obres que ha acabat amb un sopar per estrènyer encara més llaços.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Lluís Calvo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.