Una vintena de parades a les jornades populars de l'Andorra Taste

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tot el cap de setmana el carrer dels Veedors d'Escaldes acollirà les jornades populars de l'Andorra Taste. Una vintena de parades ofereixen propostes per a tots els gustos. 

Un cop acabades les jornades professionals de l'Andorra Taste, comença la part més popular des d'aquest divendres fins al diumenge. L'objectiu és superar les 32.000 consumicions de l'edició anterior.

"Nosaltres esperem assolir les xifres de l'any passat, és cert que la climatologia no és la més idònia per aquests moments. Avui ha arrencat al migdia amb una bona afluència i esperem que durant el cap de setmana continue sent. Convidem a tothom que durant el cap de setmana que passin per aquí, està tot obert, amb activitats musicals, amb tallers, showcookings."

Jordi Torres, ministre de Turisme

"L'oferta popular jo crec que és la clau de l'èxit, amb el sentit que la gent s'ho faci seu, que ho puguem gaudir. Sempre penso que el ciutadà és el millor ambaixador."

Rosa Gili, cònsol major d'Escaldes

En total 20 parades de restaurants del país amb propostes diverses per a tots els gustos, com aquesta.

Informa: Pilar Candel
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.