Visita dels experts contra la corrupció del Consell d'Europa

Un grup d’experts del Grup d’Estats contra la Corrupció (GRECO) del Consell d’Europa ha visitat Andorra aquesta setmana, per conèixer de primera mà els avenços fets en aquesta matèria. Una visita de control que servirà per a les avaluacions cícliques de l'organisme. 

Aquesta visita correspon al cinquè cicle d’avaluació, centrat en la prevenció de la corrupció i promoció de la integritat en els governs centrals, funcions altes executives, i en els cossos d’ordre.

La ministra de Justícia i Interior, Ester Molné, i el secretari d’Estat de Justícia i Interior, Joan León, han compartit amb la delegació del GRECO, la feina feta en aquest àmbit, com ara l'aprovació del codi de conducta dels membres del Govern i alts càrrecs

Formació en igualtat

En paral·lel, els membres de l'executiu han rebut una formació especialitzada en polítiques d’igualtat. Organitzada per la secretaria d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana, Mariona Cadena, la formació va anar a càrrec de la doctora en psicologia social Sara Berbel, presidenta de la Fundació BCN Formació Professional. 

Informa: Redacció

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.