Visita teatralitzada a Escaldes-Engordany

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El comú d'Escaldes-Engordany ha organitzat  un recorregut teatralizat per conèixer la història dels seus carrers. Ha anat a càrrec de l'Animal Escola de Teatre, que ha preparat una posada en escena immersiva per a tots els públics.

"Descobrim el barri d'Engordany i els fets i personatges que han marcat la història de la parròquia. Per tant, és un viatge en el temps i en l'espai, el fil conductor del qual són aquells turistes i primers banyistes que van venir a la parròquia de l'aigua, van descobrir les aigües calentes i van escriure sobre aquest tema"

Anna Allué, cap de Cultura del comú d'Escaldes-Engordany

 

Una de les novetats d'enguany ha estat la incorporació dels grallers i tabalers dels Castellers d'Andorra. En total hi ha participat al voltant de 45 persones.

Així mateix, s'han interpretat 10 escenes repartides per diferents parts de la parròquia. Una altra novetat ha estat la de les sufragistes andorranes i la del primer pubillatge del 1971.

La 7a edició ha estat un èxit. S'han venut totes les entrades de les 6 funcions que s'han fet, en total hi han assistit uns 130 participants. L'esdeveniment ha agradat molt i s'espera que els anys vinents encara compti amb la participació de tants actors i tant públic.

Informa: Ada Barbosa
Imatges: Javier Martin Escudero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.